Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

CHEF'S COMBI nabízí vše, co potřebujete

CHEF’S COMBI nabízí vše, co potřebujete v profesionální kuchyni. Vše, co vložíte do trouby pro smíšené menu, je na vteřinu monitorováno a vše je uvařeno k dokonalosti.


Další úroveň konvektomatu: CHEF'S COMBI nabízí vše, co potřebujete

S novým CHEF'S COMBI HOBART hrdě představuje prémiový konvektomat, který nabízí vše, co v profesionální kuchyni potřebujete: snadné ovládání, výkonné programy vaření, efektivní čištění, nízké provozní náklady – a to vše za velmi atraktivní cenu.

Offenburg, 16. září 2024 – Společnost HOBART ví, co cílová skupina potřebuje, a zajišťuje, aby užitečná řešení přinášela zákazníkům skutečnou přidanou hodnotu, a proto letos uvádí na trh konvektomat, který přímo vyhovuje požadavkům uživatelů. HOBART CHEF’S COMBI je multitalent na vaření a vaření v páře pro hotelový, restaurační a potravinářský průmysl. Je také dobrou volbou pro menší podniky, protože je rentabilní již od 30 jídel denně. Zařízení poskytuje spolehlivě vysoce kvalitní jídla, je rychlé a snadné a jeho provoz je nákladově efektivní. K dispozici s plynovým nebo elektrickým napájením a v kapacitách od šesti do deseti nebo 20 gastronádob – HOBART CHEF’S COMBI nabízí přesně velikost a funkce, které nejlépe odpovídají požadavkům jakéhokoli podnikání.

Inovativní technologie a velká flexibilita
Vaření v páře, grilování, opékání, pečení nebo vaření sous-vide – CHEF’S COMBI od HOBARTu nabízí vše, co profesionální kuchaři potřebují, a nic, co by ne. Vaření nebylo nikdy jednodušší: Intuitivní displej usnadňuje manipulaci s přístrojem. Vysoce přesné procesy vaření jsou kdykoli plně reprodukovatelné. I plně naložený CHEF'S COMBI přesvědčí vynikajícím výkonem při vaření. Integrovaná funkce asistenta detekuje objem jídla v zařízení a upozorní uživatele, když jsou jídla připravena k podávání. Optimální rozložení tepla a teploty vaření maximálně 300  °C zajišťují křupavou kůrku a rovnoměrné zhnědnutí.

Provozní náklady pod kontrolou
Minimální spotřeba vody a energie a nízké náklady na čištění zajišťují nízké provozní náklady. Zákazníci mohou očekávat až 15procentní snížení nákladů na energie díky dobré izolaci a nejmodernější technologii čištění; až o 15 procent méně použitých surovin díky souhře COMBI CLIMATE CONTROL a COMBI GUIDE. Kromě toho těží z efektivního čištění s nízkou spotřebou vody a čisticími prostředky na míru. V neposlední řadě nejen jeho průběžné provozní náklady, ale také pořizovací cena činí z CHEF'S COMBI atraktivní volbu.

Požadavky zákazníků jsou nezbytné

„Průmysl potřebuje varné systémy, kterým lze intuitivně porozumět a které podporují zaměstnance tam, kde to dává smysl,“ říká Manfred Kohler, viceprezident prodeje a výroby. "Velmi pozorně sledujeme požadavky našich zákazníků na vývoj produktů, které jsou nejvhodnější pro zvládnutí výzev profesionální kuchyně." HOBART tento cíl sleduje již desítky let neustálými inovacemi v oblasti technologie mytí nádobí, ale také v segmentu vaření s novým CHEF'S COMBI.

Snadná manipulace se snoubí s mimořádným varným výkonem

  • COMBI OS
    Ovládání pomocí výkonného procesoru prostřednictvím dotykové obrazovky lze individuálně přizpůsobit potřebám uživatele, je intuitivní a citlivé.
  • COMBI CLIMATE CONTROL
    Výkonné ovládání klimatu uvnitř trouby zajišťuje rovnoměrné a vynikající výsledky vaření.
  • AUTO CLIMATE
    Díky této funkci je ruční vaření přesné, snadné a rychlé.
  • COMBI GUIDE
    Řízené automatické vaření zajišťuje trvale lahodné výsledky bez ohledu na to, kdo je u ovládacích prvků.
  • MENU MIX
    Vše, co vložíte do trouby pro smíšené menu, je monitorováno na vteřinu.
  • CORE PROBE ASSISTANT
    Zařízení navrhne dokonalou teplotu jádra, což uživatelům ušetří potíže s manuálním zadáváním.
  • COMBI CARE
    Funkce automatického čištění trouby, generátoru páry a vypouštění přináší vynikající výsledky rychle a při nízké spotřebě energie a čisticích prostředků.

Volitelně je k dispozici aplikace HOBART SmartConnect jako řešení konektivity pro CHEF'S COMBI. Zdarma nabízí komplexní přehled o stavu vašeho zařízení. Nabízí také informace o hygieně, historii chyb a kalkulátor provozních nákladů.

Ano, vaříme!
Uvedením CHEF'S COMBI, světové jedničky na trhu s technologií komerčního mytí nádobí, zdůrazňuje, že profesionální technologie vaření je součástí značky HOBART stejně jako různé myčky nádobí. Společnými silami zajišťují všechny produkty HOBART vysoký výkon v profesionální kuchyni.

 

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top