V nemocnicích není o víkendu volno. Vše musí jít hladce podle plánu 365 dní v roce – od rána do večera. A proto potřebujete mít jistotu v procesech a kuchyň, u které budete mít kontrolu nad náklady. Mycí technika, technologie vaření a přípravy pokrmů HOBART vás nikdy nenechá na holičkách, a pomůže vám postupovat efektivně.
Tři jídla denně: a ještě větší požadavky na hygieničnost. Zvládat celé takové mytí je pro kuchyni pořádná zátěž. Aby byl výsledek dokonalý, spotřeba energie a vody ne tak velká a časová náročnost podstatně nižší, používají šéfkuchaři mycí techniku HOBART.
Spolehněte se na know-how HOBART!
Podávání různých druhů stravy, citlivost na určité druhy potravin a alergie, to je spousta práce navíc. Takovou zátěž lze omezit na minimum, pokud kuchyňský personál může připravovat různé pokrmy zároveň v konvektomatu nebo tlakovém parním hrnci.
Spolehněte se na know-how HOBART!
Téměř každé větší stravovací zařízení se potýká s nedostatkem personálu. V takové situaci jsou nezbytným pomocníkem snadno ovladatelné a univerzální kuchyňské roboty, například přenosný turbo míchač, který dokáže proměnit pevné potraviny na tekutinu, emulzi a umíchat různé pokrmy. Tento univerzální přístroj je jedním z nejcennějších pomocníků z produktové palety HOBART.
Spolehněte se na know-how HOBART!
Likvidace organického odpadu přímo na místě, bez nepříjemného zápachu, a bez velké náročnosti pro personál. Říkáte si, že celou dobu hledáte právě něco takového? Tak to jste takové řešení právě našli – zaručeně!
Spolehněte se na know-how HOBART!